פרויקט זה מהווה מעין הצצה לחברת "שופרסל" העתידית. לאחר ניתוח האירועים האחרונים שהתרחשו בעולם והשלכותיהם על רבדים שונים כגון כלכלה, חברה וטכנולוגיה ניסינו לזהות כיצד חברת ״שופרסל״ יכולה להתאים את שירותיה לצרכן בעתיד הקרוב. עם התפתחות הטכנולוגיות ובמיוחד השירות המקוון אנשים מפסיקים להגיע באופן פיזי אל החנויות מה שמביא להפחתת כוח האדם ותחזוקה לא מוצדקת של מרחב לא מנוצל.
כבר היום חברת שופרסל פונה לעסקים קטנים, לרוב קיוסקים, על מנת שיהוו נקודת איסוף להזמנות המקוונות שהיא מספקת ללקוחותיה. שיטת פעולה זו תופסת תאוצה בזמן האחרון וכנראה בעוד מספר שנים לא נראה עוד סניפי "שופרסל" בנוף העירוני. את החנויות המשתרעות לעיתים על שטח רב יחליפו נקודות מרכזיות של אחסון ואספקת סחורה.
המיזם המוצע הינו מרכז לוגיסטי לכל דבר אך משוכלל על ידי מערכות אוטומטיות של אחסון, מיון וליקוט סחורה. מדובר במכונות שנעים על מסילות ויודעים לזהות איזה מוצר עליהם לשלוף לפי קידוד שהוזן או לחלופין היכן למקם את המוצר הנועד לאחסון.
סיסטמה בסדר גודל כזה דורשת תחזוקה וחלל מתאים לביצוע וכל זה בא לידי ביטוי בתכנון המרחבי של המבנה. את שלד מערכת האחסון ניתן לפרק ולהרכיב בהתאם לכמות הסחורה או לצרכי הליקוט והמיון. בקומת הקרקע ממוקם מרכז מבקרים ופירוק והרכבה של המערכת מהווים חלק מחוויית המבקר באתר . בקומת הקרקע, בנוסף למרכז המבקרים, ניתן למצוא גם מערכת המאפשרת קנייה בשירות עצמי לאותם האנשים אשר לא מוכנים לוותר על חווית הקניה המסורתית.
טכנולוגיה דומה בסוגה כבר השתלבה במערכות אמזון ולאט לאט מחלחלת לחברות אחרות, מה שמייעד לה לקחת חלק ניכר בחיינו בעתיד.